26/09/2016
26/09/2016
06/12/2016

Aktivitetet e Fundit

Projekte dhe aktivitete me te reja zhvilluar nga levizja MJAFT!

26/09/2016

Përmbajtja e projektit "Udhëtim në Evropë" është e thjeshtë, dhe...

26/09/2016

Tekst shembull per informacionin e kesaj rubrike. Ky tekst duhet te zevendesohet me informacioin...

Mire se vini ne Levizja Mjaft

Njoftime

06/06/2016
11/07/2016
01/12/2016

Raporte

Mbeshtetur nga Ambasada e SHBA ne Tirane...

Iniciativa studentore kunder korrupsionit ne...

No front page content has been created yet.

Aplikoni per Intership prane Levizes Mjaft!

Nese deshironi te angazhoheni dhe te sillni nje ndryshim ne te ardhmen tuaj dhe ne te ardhmen e vendit tone, atehere perfshihuni ne aktivitetet e Levizjes Mjaft!

Per me teper informacion klikoni ketu

Kontaktoni

Disa nga projektet tona