Reports

Mjaft! Movemet has published  the Public Institutions Trasparency report for 2016, as a...

Mbeshtetur nga Ambasada e SHBA ne Tirane

Freedom of Information është...

Përshkrimi i projektit dhe qëllimi i tij.

Freedom of Information është një iniciativë e...

Censura në komentet online

Shoqëria njerëzore është zhvilluar në bazë të epokave të...

Blerina Durmishaj është violinçelistja 26 vjeçare me origjinë nga Fieri që e shikojmë çdo të...