Gati për Multimedia Activism Platform 5
Permalink
Aplikoni në Platformën Multimediale të Aktivizmit 2017
Permalink
Featured

Aplikoni në Platformën Multimediale të Aktivizmit 2017

Platforma Multimediale e Aktivizmit (PMA) është nismë e Lëvizjes MJAFT!, e mbështetur nga Lëviz Albania…

Continue Reading →

Kohët po ndryshojnë
Permalink
Featured

Kohët po ndryshojnë

“Asgjë nuk ka ndryshuar, por në fakt shumë gjëra kanë ndryshuar!” Kështu iu përgjigj një…

Continue Reading →

Ndryshimi që sjell kreativiteti
Permalink

Ndryshimi që sjell kreativiteti

Prej një periudhe një vjeçare, organizata Do-lo-ri ka implementuar projektin “Creativity creates change”, të mbështetur…

Continue Reading →

Promovimi i Kultures Sportive
Permalink

Promovimi i Kultures Sportive

Jeta sportive në keto 3 muajt e fundit në Tiranë ka pasur aktivitete. Këtyre aktiviteteve…

Continue Reading →

Prezantimi i studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve të pushtetit ekzekutiv në rajon dhe në Shqipëri”
Permalink

Prezantimi i studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve të pushtetit ekzekutiv në rajon dhe në Shqipëri”

Më 30 Mars 2017, Lëvizja Mjaft! prezantoi raportin e studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve…

Continue Reading →

Jam Burrë, jam Feminist
Permalink

Jam Burrë, jam Feminist

Më kujtohen shumë mirë kohët e adoleshencës në shkollëntime8 vjeçare, gjithmon ka qenë përballje e…

Continue Reading →

Rastësisht vullnetar!
Permalink

Rastësisht vullnetar!

                        Vullnetarizmi është konsideruar, në…

Continue Reading →

RAPORTI I TRANSPARENCES NE INSTITUCIONET PUBLIKE
Permalink

RAPORTI I TRANSPARENCES NE INSTITUCIONET PUBLIKE

Përshkrimi i projektit dhe qëllimi i tij. Freedom of Information është një iniciativë e Lëvizjes…

Continue Reading →

“Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore – ACTION SEE”
Permalink
Featured

“Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore – ACTION SEE”

Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore – ACTION SEE Lëvizja MJAFT!,…

Continue Reading →