UNIVERSITET-O MANIA – Ada Shehu
Permalink

UNIVERSITET-O MANIA – Ada Shehu

UNIVERSITET-O MANIA Shqipëria është një ndër vendet të cilat vuajnë papunësinë. 13.3% e popullsisë janë…

Continue Reading →

Tur informues ne ambjentet e Top Channel
Permalink
Seanca e gjashte e trajnimeve
Permalink
Seanca e pestë e trajnimeve
Permalink
MAP Njerëz
Permalink

MAP Njerëz

Projekti Multimedia Acitivism Platform (MAP) mundësohet nga kontributi i trajnuesve dhe koordinatorëve të mëposhtëm: Blendi…

Continue Reading →

Tur edukativ tek studiot e radios Club FM/TV
Permalink
Seanca e katert e trajnimeve
Permalink
Seanca e trete e trajnimeve
Permalink
Trajnimi i dyte
Permalink

Trajnimi i dyte

Seanca e pare e trajnimeve
Permalink