“Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore – ACTION SEE”
Permalink
Featured

“Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore – ACTION SEE”

Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore – ACTION SEE Lëvizja MJAFT!,…

Continue Reading →

“Rritja e bashkëpunimit ndërmjet shoqërisë civile të Shqipërisë dhe Serbisë
Permalink

“Rritja e bashkëpunimit ndërmjet shoqërisë civile të Shqipërisë dhe Serbisë

Lëvizja Mjaft, Rinia në Sipërmarrjen e lirë dhe Olof Palme Center me datë 12-13 shtator…

Continue Reading →