Njeriu urban nga Elton Kerciku
Permalink
Shërbimi, puna vullnetare nga Amina Basha
Permalink
Vullnetarizmi, ndjeshmëri për të ndryshuar Botën nga Andi Bregu
Permalink

Vullnetarizmi, ndjeshmëri për të ndryshuar Botën nga Andi Bregu

“Pyetja më e rëndësishme e jetës është: Çfarë jeni duke bërë për të tjerët?” Martin…

Continue Reading →

Profili i një antikonformisti….Erion Kristo
Permalink
Featured

Profili i një antikonformisti….Erion Kristo

Profili i një antikonformisti Të shkosh kundër rrymës nuk është e lehtë. Mjedisi social që…

Continue Reading →

Njihni studentët e MAP 2015  Kategoria Shkrim
Permalink

Njihni studentët e MAP 2015 Kategoria Shkrim

Andi, një i ri nga Tirana Më pëlqen ta identifikoj veten me këto dy tipare,…

Continue Reading →

Njihni studentët e MAP 2015 !
Permalink

Njihni studentët e MAP 2015 !

Studentët e MAP prezantojnë veten me anë të fotove dhe posterave të konceptuara dhe të…

Continue Reading →

Filluan Aplikimet per MAP 2015!!!!
Permalink

Filluan Aplikimet per MAP 2015!!!!

Filluan aplikimet per MAP 2015 nga data 15 shkurt deri ne 15 MARS!! Konkursi i…

Continue Reading →

Ekspozita” Raise Your voice through Multimedia”
Permalink

Ekspozita” Raise Your voice through Multimedia”

Këtë vit MAP përfundoi konkursin e gazetarisë si asnjëherë tjetër, duke organizuar një ekspozitë ku…

Continue Reading →

Filluan Regjistrimet Per MULTIMEDIA ACTIVISM PLATFORM  3
Permalink

Filluan Regjistrimet Per MULTIMEDIA ACTIVISM PLATFORM 3

Filluan regjistrimet në projektin Multimedia Activism Platform 3 ( MAP 3) për vitin 2014. Duke…

Continue Reading →

Temat e trajnimeve
Permalink

Temat e trajnimeve

Filluan regjistrimet në projektin MAP për vitin 2013. Duke filluar nga data 25 mars deri…

Continue Reading →