MAP Njerëz
Permalink

MAP Njerëz

Projekti Multimedia Acitivism Platform (MAP) mundësohet nga kontributi i trajnuesve dhe koordinatorëve të mëposhtëm: Blendi…

Continue Reading →

Qellimi i projektit MAP
Permalink

Qellimi i projektit MAP

  MAP (Multimedia Activism Platform) është nisma më e fundit e Lëvizjes MJAFT!, e mbështetur…

Continue Reading →

Cmimet per fituesit
Permalink

Cmimet per fituesit

Çmimet për fituesit Çmimi për punimin video më të mirë – Video kamera Çmimi për…

Continue Reading →

Kriteret e vleresimit te fituesve
Permalink

Kriteret e vleresimit te fituesve

Për të qenë sa më transparentë me ata që duan të marrin pjesë në Kompeticionin…

Continue Reading →