Bunker! – Edison Xhakoni
Permalink

Bunker! – Edison Xhakoni

Bunker! “Vendi të ç’bunkerizohet!”, tha jo tekstualisht kryeministri në një prej mbledhjeve të qeverisë. “Vetëm…

Continue Reading →

Integrimi Europian – Edison Xhakoni
Permalink

Integrimi Europian – Edison Xhakoni

Integrimi Europian Integrimi po përflitet e propagandohet aq shumë, pothuajse po aq sa edhe socializmi,…

Continue Reading →

Trotuarë të “pushtuar” dhe semaforë që nuk ndricojnë – Entila Cuka
Permalink

Trotuarë të “pushtuar” dhe semaforë që nuk ndricojnë – Entila Cuka

Trotuarë të “pushtuar” dhe semaforë që nuk ndricojnë… Të gjithë ata që jetojnë në Tiranë…

Continue Reading →

Kaos mbetjesh urbane – Entila Cuka
Permalink

Kaos mbetjesh urbane – Entila Cuka

Kaos mbetjesh urbane! Problemi  i mbetjeve urbane është trajtuar shpesh në forma dhe mënyra të…

Continue Reading →

Ambalazhimi i bukës rrezik për konsumatorët – Entila Cuka
Permalink

Ambalazhimi i bukës rrezik për konsumatorët – Entila Cuka

Ambalazhimi i bukës  rrezik për konsumatorët! Në Tiranë vazhdon të shitet bukë e prerë dhe…

Continue Reading →

Rrezik publik – Edison Xhakoni
Permalink

Rrezik publik – Edison Xhakoni

Rrezik publik! Thonë se duhani dëmton rëndë shëndetin. Gjithashtu thonë se kompanitë që prodhojnë cigare…

Continue Reading →

Hekurudha e harruar nga investimet – Ina Cepele
Permalink

Hekurudha e harruar nga investimet – Ina Cepele

Hekurudha e harruar nga investimet.  Stacioni i trenit të Tiranës duket si një rrënojë e…

Continue Reading →

Shitësi i vogël i bajameve – Edison Xhakoni
Permalink

Shitësi i vogël i bajameve – Edison Xhakoni

Shitësi i vogël i bajameve E quajnë Geni, është tetë vjeç dhe banon në Kombinat.…

Continue Reading →

Mungesa e mjeteve të transportit publik – Entila Cuka
Permalink

Mungesa e mjeteve të transportit publik – Entila Cuka

Mungesa e mjeteve të transportit publik Autobuzat e linjës ”Uzina Dinamo – Sharrë” nuk qarkullojnë…

Continue Reading →

Një histori dashurie me “Mjaft” – Entila Cuka
Permalink

Një histori dashurie me “Mjaft” – Entila Cuka

Një histori dashurie me “Mjaft” Thonë se dashuritë e mëdha lindin me shikim të parë,…

Continue Reading →