Lojrat e fatit -Një e vërtetë e hidhur – Esmeralda Gjini
Permalink

Lojrat e fatit -Një e vërtetë e hidhur – Esmeralda Gjini

Lojrat e fatit -Një e vërtetë e hidhur Të endesh nëpër rrugët e Tiranës është…

Continue Reading →

Përballë një sfide – Sonida Hala
Permalink

Përballë një sfide – Sonida Hala

Përballë një sfide Çdo vit maturantët përballen me një zgjedhje shumë të vështirë. Ata duhet…

Continue Reading →

Demokracia anti-kulturore – Eneas Mullaji
Permalink

Demokracia anti-kulturore – Eneas Mullaji

DEMOKRACIA ANTI-KULTURORE Qindra qytetarë para disa vitesh kthenin kokën dhe shihnin nga piramida krenare për…

Continue Reading →

EURO 2012 në sytë e të rinjve – Endri Farka
Permalink

EURO 2012 në sytë e të rinjve – Endri Farka

EURO 2012 në sytë e të rinjve Shqipëria nuk është as këtë vit pjesë e…

Continue Reading →

Studentët e diplomuar midis tregut dhe qeverisë – Megi Mulita
Permalink

Studentët e diplomuar midis tregut dhe qeverisë – Megi Mulita

Studentët e diplomuar midis tregut dhe qeverisë Dyert e universiteteve dhe shkollave të larta presin…

Continue Reading →

Periferik, edhe pse ne qender – Megi Mulita
Permalink

Periferik, edhe pse ne qender – Megi Mulita

Periferikë, edhe pse në Qendër Nëpërmjet medias së shkruar dhe vizive informohemi se në periferi…

Continue Reading →

Një ditë në ajër të pastër – Sonida Hala
Permalink

Një ditë në ajër të pastër – Sonida Hala

Një ditë në ajër të pastër  Mëngjesi  na  gjen  larg  zhurmave dhe ajrit  jo të…

Continue Reading →

Multimedia Activism Platform – Edison Xhakoni
Permalink

Multimedia Activism Platform – Edison Xhakoni

Multimedia Activism Platform  MAP quhet nisma më e fundit e Lëvizjes MJAFT!, e cila synon…

Continue Reading →

Të jesh shqiptar e të mos ndihesh i tillë – Adelina Berisha
Permalink

Të jesh shqiptar e të mos ndihesh i tillë – Adelina Berisha

                            Të …

Continue Reading →

Anët e errëta të televizionit – Kujtim Xhaja
Permalink

Anët e errëta të televizionit – Kujtim Xhaja

Anët e errëta të televizionit Televizioni, si një mjet i rëndësishëm i informimit masiv dhe…

Continue Reading →