Axhenda e mediave shqiptare – Kujtim Xhaja
Permalink

Axhenda e mediave shqiptare – Kujtim Xhaja

Axhenda e mediave shqiptare Ashtu siç do të theksonte Cardiff dhe Scannell, televizioni mban të…

Continue Reading →

Facebook- hajduti i ftuar për të vjedhur kohën – Esmeralda Gjini
Permalink

Facebook- hajduti i ftuar për të vjedhur kohën – Esmeralda Gjini

Facebook hajduti i ftuar për të vjedhur kohën. Ti sa miq ke? Pyetja më normale…

Continue Reading →

Situata e arsimimit tek fëmijët romë – Eneas Mullaji
Permalink

Situata e arsimimit tek fëmijët romë – Eneas Mullaji

Situata e arsimimit tek fëmijët romë  Popullsia Rome është e pranishme në Shqipëri që para…

Continue Reading →

Abuzimi seksual ndaj fëmijëve – Vasiliqi Kapino
Permalink

Abuzimi seksual ndaj fëmijëve – Vasiliqi Kapino

ABUZIMI SEKSUAL NDAJ FЁMIJЁVE GjatÑ‘ viteve te fundit, po konstatohet njÑ‘ rritje e numrit tÑ‘…

Continue Reading →

Ndotja e bregdeteve shqiptare, Durrësi – Vasiliqi Kapino
Permalink

Ndotja e bregdeteve shqiptare, Durrësi – Vasiliqi Kapino

NDOTJA E BREGDETEVE SHQIPTARE, DURRЁSI Aty ku jetojnÑ‘ njerÑ‘zit, mbeturinat mbizotÑ‘rojnÑ‘. Cdo ditÑ‘ e mÑ‘…

Continue Reading →

Mbrojtja e shëndetit mjedisor është mbrojtje e shëndetit njerëzor – Adelina Berisha
Permalink

Mbrojtja e shëndetit mjedisor është mbrojtje e shëndetit njerëzor – Adelina Berisha

Mbrojtja e shëndetit mjedisor është mbrojtje e shëndetit njerëzor Gjatë këtij shekulli është rritur në…

Continue Reading →

Sa të sëmurë k(j)emi ne shqiptarët – Entila Cuka
Permalink

Sa të sëmurë k(j)emi ne shqiptarët – Entila Cuka

Sa të sëmurë k(j)emi ne shqipëtarët! Kritikat ndaj Shqipërisë nisin nga “koka” e saj dhe…

Continue Reading →

Abone apo a bobo – Entila Cuka
Permalink

Abone apo a bobo – Entila Cuka

Abone apo a bobo! Studentët jo vetëm që nuk përfitojnë ulje çmimi në transportin publik,…

Continue Reading →

Shqipëria në moshën e internetit – Edison Xhakoni
Permalink

Shqipëria në moshën e internetit – Edison Xhakoni

Shqipëria në moshën e internetit Nëse kërkohen të dhëna në internet dhe nuk gjenden, nuk…

Continue Reading →

Afër dhe larg kryeqytetit! – Entila Cuka
Permalink

Afër dhe larg kryeqytetit! – Entila Cuka

Afër dhe larg kryeqytetit!  Dëgjoja shpesh gjyshen të më thoshte se dita në fshat nis…

Continue Reading →