Dokumentari “Debati mbi Reformen e Arsimit te Larte”
Permalink
Duke pritur Mesinë nga Suzana Kurtallari
Permalink

Duke pritur Mesinë nga Suzana Kurtallari

Duke pritur Mesinë. Pasi mbushëm barkun, uruam për një vit të ri sa më të…

Continue Reading →

Universiteti është i yni nga Sindi Hyseni
Permalink

Universiteti është i yni nga Sindi Hyseni

“Universiteti është i yni” Nje protestë nën titullin “Qence nuk studiohet”, e zhvilluar paraditen e…

Continue Reading →

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit !
Permalink

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit !

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit   “Volunteering is at the very core of being a human.…

Continue Reading →

Movies That Matter Marathon 2014
Permalink

Movies That Matter Marathon 2014

Movies That Matter Marathon Në kuadër të dites ndërkombëtare të të drejtave të njeriut me…

Continue Reading →

Maks, mos u jep zë velove! nga Bekim Shehu
Permalink

Maks, mos u jep zë velove! nga Bekim Shehu

Maks, mos u jep zë velove! Së fundmi, publiku shqiptar është njohur me një intervistë…

Continue Reading →

Vullnetarizëm apo vullnetarizmi? – Iva Llanaj
Permalink

Vullnetarizëm apo vullnetarizmi? – Iva Llanaj

Shqipëria ka treguar se është një vend që po zhvillohet përgjatë dy dekadave të fundit…

Continue Reading →

ABONEJA E STUDENTIT – ENXHI MUCA
Permalink

ABONEJA E STUDENTIT – ENXHI MUCA

Radhët e gjata të studentëve, që shtyhen për të marrë abonenë e përmuajshme, janë pamja…

Continue Reading →

Biçikletat, jo vetëm mjet – Liridona Sinishtaj
Permalink

Biçikletat, jo vetëm mjet – Liridona Sinishtaj

Nuk është nevoja të lexosh asnjë tabelë, as ta identifikosh me kalanë. Të gjithë me…

Continue Reading →

JAM STUDENT, NUK JAM KLIENT – MITEA GEGUSHI
Permalink

JAM STUDENT, NUK JAM KLIENT – MITEA GEGUSHI

“Jam Student, nuk jam Klient!” Me këto thirrje, studentët dhe pedagogët e universiteteve publike më…

Continue Reading →