Karta e Studentit – Rozi Hysuka
Permalink

Karta e Studentit – Rozi Hysuka

Karta e Studentit Ky vit akademik që sapo ka nisur i gjen sërish studentët përballë…

Continue Reading →

Vullnetarizmi – Zeneljad Guri
Permalink

Vullnetarizmi – Zeneljad Guri

Vullnetarizmi! Vullnetarizmi është një nga tiparet më të rëndësishme të humanizmit social. Ai ka funksione…

Continue Reading →

Skulptura është Art Pamor – Enis Goxhi
Permalink

Skulptura është Art Pamor – Enis Goxhi

Skulptura është Art Pamor! Skulptura është art pamor e cila ndërtohet me anë të formave…

Continue Reading →

Të jesh gazetar në Shqipëri – Sonila Biba
Permalink

Të jesh gazetar në Shqipëri – Sonila Biba

Të jesh gazetar në Shqipëri!  Çdo shoqëri moderne është pushtuar nga media dhe media është…

Continue Reading →

Sistemi Universitar Shqipëtar – Sonila Biba
Permalink

Sistemi Universitar Shqipëtar – Sonila Biba

Sistemi Universitar Shqipëtar! Me lulëzimin e universiteteve private, vitet e fundit është kthyer në një…

Continue Reading →

Karta e studentit – Ervisa Gega
Permalink

Karta e studentit – Ervisa Gega

Karta e studentit! Gjithkush që ka akses në internet  mund të arrijë të lexojë një…

Continue Reading →

Pak më larg Kryeqytetit – Rozi Hysuka
Permalink

Pak më larg Kryeqytetit – Rozi Hysuka

Pak më larg Kryeqytetit! Nuk është aspak çudi të përmendim dhe të sjellim në vëmendjen…

Continue Reading →

Papunësia, INSTAT: “Të rinjtë zënë përqindjen më të madhe” – Albana Dedvukaj
Permalink

Papunësia, INSTAT: “Të rinjtë zënë përqindjen më të madhe” – Albana Dedvukaj

Papunësia, INSTAT: Të rinjtë zënë përqindjen më të madhe! Në vitin 2007, të punësuarit dhe…

Continue Reading →

“Komedia Studentore” e Dekan Alighierit – Bekim Shehu
Permalink

“Komedia Studentore” e Dekan Alighierit – Bekim Shehu

“Komedia Studentore” e Dekan Alighierit. Tashmë jemi mësuar që, në armatën e madhe që shfaqet…

Continue Reading →

Portali i (pa) punësimit në Bashkinë e Tiranës – Marilda Kasaj
Permalink

Portali i (pa) punësimit në Bashkinë e Tiranës – Marilda Kasaj

Portali i (pa) punësimit në Bashkinë e Tiranës! Dështon portali i punësimit të të rinjve,…

Continue Reading →