Një street artist në MAP!
Permalink

Një street artist në MAP!

Street art është një prej formave më bashkëkohore te artit. Artistë të ndryshëm, të lodhur…

Continue Reading →

Montazhi- Interviste me Arianit Gjonbalaj
Permalink

Montazhi- Interviste me Arianit Gjonbalaj

Montazhi, si koncept, për publikun shqiptar mbart një farë energji enegative. Mendimet kanw logjikën e…

Continue Reading →

Orioni, njeriu i maleve dhe aktivizmit
Permalink

Orioni, njeriu i maleve dhe aktivizmit

Secili nga ne do e ëndërronte të kishte një histori të veten, ku të quhej…

Continue Reading →

Profili i një antikonformisti….Erion Kristo
Permalink
Featured

Profili i një antikonformisti….Erion Kristo

Profili i një antikonformisti Të shkosh kundër rrymës nuk është e lehtë. Mjedisi social që…

Continue Reading →

Era Rusi…ndryshe!
Permalink
Featured

Era Rusi…ndryshe!

Ne të gjithë ja njohim zërin, e pëlqejmë për këngët dhe performancat e saj në…

Continue Reading →

Bota Brenda Kater Mureve – Leonora Sinishtaj
Permalink
Ku jane Korsite? – Kristjana Lleshi
Permalink
Pse duhet te zgjedhim arsimin profesional? – Agida Karaj
Permalink
MOS I VRISNI VAJZAT – BLERINA KAMBERAJ
Permalink

MOS I VRISNI VAJZAT – BLERINA KAMBERAJ

Te rinjte shqiptare dhe vullnetarizmi – Suzana Kurtallari
Permalink