Share

SEANCA E DYTE E TRAJNIMEVE MAP 2

[AFG_gallery id=’11’] 

4 Comments on this Post

 1. I raelly wish there were more articles like this on the web.

  Reply
 2. I raelly wish there were more articles like this on the web.

  Reply
 3. Gjergji Kalaja (Author) 26 June, 2012 at 22:46 Dokumentari i shpjegonte te gjhtia hamendesimet ne qarkullim per pyetjen qe ju shtroni. Gjithsesi, per mua, versioni me i sakte mbetet ai i Einstein. Koha eshte relative (si gjithcka tjeter) dhe varet nga eksperiencat qe ne perjetojme. Ecen shpejt nese po perjetojme nje eksperience te kenaqshme dhe ecen ngadale nese nuk po bejme asgje. Nga ana tjeter, ideja e kohes absolute eshte nje konvencion shoqeror i domosdoshem ne menyre qe bota te funksionoje.

  Reply
 4. Gjergji Kalaja (Author) 26 June, 2012 at 22:46 Dokumentari i shpjegonte te gjhtia hamendesimet ne qarkullim per pyetjen qe ju shtroni. Gjithsesi, per mua, versioni me i sakte mbetet ai i Einstein. Koha eshte relative (si gjithcka tjeter) dhe varet nga eksperiencat qe ne perjetojme. Ecen shpejt nese po perjetojme nje eksperience te kenaqshme dhe ecen ngadale nese nuk po bejme asgje. Nga ana tjeter, ideja e kohes absolute eshte nje konvencion shoqeror i domosdoshem ne menyre qe bota te funksionoje.

  Reply

Leave a Comment