30/09/2015
06/12/2016
14/04/2017
23/05/2017
03/06/2017

Aktivitetet e Fundit

Projekte dhe aktivitete me te reja zhvilluar nga levizja MJAFT!

10/07/2018

Lëvizja MJAFT!, në vijim të skemës së grantee-ve për nismat e organizatave të...

07/03/2018

Trajnimi i datës 23-24 Shkurt në kuadër të ACTION SEE (Accountability, Technology and...

12/02/2018

Ditën e premte më 26/01/2018 pranë zyrave tona u zhvillua një takim me gazetarë nga Maqedonia....

Njoftime

Monitorimi i Kuvendit (unevotoj.org) ka filluar si nismë e Lëvizjes MJAFT! në vitin 2005, me qëllimin që të sjellë qytetarët më afër performancës...

Monitorimi i Kuvendit (unevotoj.org) ka filluar si nismë e Lëvizjes MJAFT! në vitin 2005, me...

Grantet për zbatimin e projekteve 6-mujore u janë akorduar 10 (dhjetë) organizatave të shoqërisë civile nga gjashtë vendet: Maqedonia, Serbia,...

Grantet për zbatimin e projekteve gjashtë mujore janë fituar prej 18 organizatave të shoqërisë civile nga gjashtë vendet e rajonit: Shqipëria,...

Monitorimi i Kuvendit (unevotoj.org) ka filluar si nismë e Lëvizjes MJAFT! në vitin 2005, me qëllimin që të...

PMA (Platforma Multimediale e Aktivizmit) është nisma e Lëvizjes MJAFT!, e mbështetur nga Lëviz Albania, (dhe e financuar nga Ambasada Zviceriane...

"Për herë të parë dëgjova për projektin "Unë votoj" kur Mjaft deklaroi se aplikimet ishin të hapura për një internship për sesionin e ri...

"Përfshirja në projektin “Unë Votoj” është padyshim një nga eksperiencat me interesante që kam marrë. Nëse në shumicën e rasteve ndodh t'i...

Më 30 Mars 2017, Lëvizja Mjaft! prezantoi raportin e studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve të pushtetit ekzekutiv në rajon dhe në...

05/12/2018
19/07/2018
13/04/2018
10/01/2018
05/01/2018
26/09/2017
30/08/2017
01/06/2017
31/05/2017
31/05/2017
30/03/2017
01/12/2016
11/07/2016
06/06/2016

Raporte

Në bashkëpunim me partnerët e rrjetit rajonal ACTION SEE...

Aplikoni per Euroudhetim 2017

01/06/2017

Projekti “Euroudhëtim” mundeson udhetimin e 11 studenteve nga Shqiperia për te vizituar brenda 30 ditëve këdo qytet apo kryeqytet ne europen e bashkuar. Ceremonia e hapjes organizohet cdo vit në kryeqytetin europian Berlinin, mundësuar nga Fondacioni Robert Bosch dhe në bashkëpunim me Balkan Trust for Democracy.

Nese jeni studente ne universitet atehere aplikoni. Mund te vizitoni faqen www.euroudhetim.org ose te na shkruani ne adresen info@mjaft.org

Bashkangjitur jane dokumentat sqarues per aplikim.

Aplikoni per Intership prane Levizes Mjaft!

Nese deshironi te angazhoheni dhe te sillni nje ndryshim ne te ardhmen tuaj dhe ne te ardhmen e vendit tone, atehere perfshihuni ne aktivitetet e Levizjes Mjaft!

Per me teper informacion klikoni ketu

Kontaktoni

Disa nga projektet tona