Prezantimi i studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve të pushtetit ekzekutiv në rajon dhe në Shqipëri”
Permalink

Prezantimi i studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve të pushtetit ekzekutiv në rajon dhe në Shqipëri”

Më 30 Mars 2017, Lëvizja Mjaft! prezantoi raportin e studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve…

Continue Reading →

Jam Burrë, jam Feminist
Permalink

Jam Burrë, jam Feminist

Më kujtohen shumë mirë kohët e adoleshencës në shkollëntime8 vjeçare, gjithmon ka qenë përballje e…

Continue Reading →

Rastësisht vullnetar!
Permalink

Rastësisht vullnetar!

                        Vullnetarizmi është konsideruar, në…

Continue Reading →

RAPORTI I TRANSPARENCES NE INSTITUCIONET PUBLIKE
Permalink

RAPORTI I TRANSPARENCES NE INSTITUCIONET PUBLIKE

Përshkrimi i projektit dhe qëllimi i tij. Freedom of Information është një iniciativë e Lëvizjes…

Continue Reading →

“Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore – ACTION SEE”
Permalink
Featured

“Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore – ACTION SEE”

Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore – ACTION SEE Lëvizja MJAFT!,…

Continue Reading →

Udhetim ne Evrope 2016 – APLIKONI TANI!
Permalink

Udhetim ne Evrope 2016 – APLIKONI TANI!

Lëvizja MJAFT! në bashkëpunim me Robert Bosch Foundation dhe Balkan Trust for Democracy hap konkursin…

Continue Reading →

“Summer Camp 2016 – European Youth for Peace:  Creating a United Tomorrow”
Permalink

“Summer Camp 2016 – European Youth for Peace: Creating a United Tomorrow”

KAMP VEROR NE GJERMANI 2016 NE BASHKEPUNIM ME ORGANIZATA PARTNERE NGA SHQIPERIA, BOSNIA-HERCEGOVINA, KROACIA, MALI…

Continue Reading →

“Rritja e bashkëpunimit ndërmjet shoqërisë civile të Shqipërisë dhe Serbisë
Permalink

“Rritja e bashkëpunimit ndërmjet shoqërisë civile të Shqipërisë dhe Serbisë

Lëvizja Mjaft, Rinia në Sipërmarrjen e lirë dhe Olof Palme Center me datë 12-13 shtator…

Continue Reading →

Free Hugs nga Nexhibe Kapri
Permalink
Ndertimet tek parku i Liqenit nga Klodian Taramani
Permalink