Pse duhet te zgjedhim arsimin profesional? – Agida Karaj
Permalink
MOS I VRISNI VAJZAT – BLERINA KAMBERAJ
Permalink

MOS I VRISNI VAJZAT – BLERINA KAMBERAJ

Te rinjte shqiptare dhe vullnetarizmi – Suzana Kurtallari
Permalink
Bullizmi – Jetmira Kujtila
Permalink

Bullizmi – Jetmira Kujtila

Vullnetarizëm apo vullnetarizmi? – Iva Llanaj
Permalink

Vullnetarizëm apo vullnetarizmi? – Iva Llanaj

Shqipëria ka treguar se është një vend që po zhvillohet përgjatë dy dekadave të fundit…

Continue Reading →

ABONEJA E STUDENTIT – ENXHI MUCA
Permalink

ABONEJA E STUDENTIT – ENXHI MUCA

Radhët e gjata të studentëve, që shtyhen për të marrë abonenë e përmuajshme, janë pamja…

Continue Reading →

Biçikletat, jo vetëm mjet – Liridona Sinishtaj
Permalink

Biçikletat, jo vetëm mjet – Liridona Sinishtaj

Nuk është nevoja të lexosh asnjë tabelë, as ta identifikosh me kalanë. Të gjithë me…

Continue Reading →

JAM STUDENT, NUK JAM KLIENT – MITEA GEGUSHI
Permalink

JAM STUDENT, NUK JAM KLIENT – MITEA GEGUSHI

“Jam Student, nuk jam Klient!” Me këto thirrje, studentët dhe pedagogët e universiteteve publike më…

Continue Reading →

NGUJOHEN  “PER TE JETUAR” ,NESE MUND TE QUHET E TILLE – ENI KONDI
Permalink

NGUJOHEN “PER TE JETUAR” ,NESE MUND TE QUHET E TILLE – ENI KONDI

NGUJOHEN “PER TE JETUAR” ,NESE MUND TE QUHET E TILLE! Teksa dridhte nje cigare me…

Continue Reading →

Të rinjtë nën “persekutimin e Bullizmit – Xhenson Cela
Permalink

Të rinjtë nën “persekutimin e Bullizmit – Xhenson Cela

Të rinjtë nën “persekutimin e Bullizmit. “ Ka tetë vjet që shkoj në shkollë dhe…

Continue Reading →