Gati për Multimedia Activism Platform 5
Permalink
Kontrata Sociale 2015 , Të rinjtë paraqesin kërkesat e tyre.
Permalink

Kontrata Sociale 2015 , Të rinjtë paraqesin kërkesat e tyre.

Me 10 qershor 2015 Lëvizja Mjaft në bashkëpunim me CRCA dhe Lidershipin e të rinjve…

Continue Reading →

Ekspozita “Tavoline e rrumbullaket mbi te ardhmen”
Permalink

Ekspozita “Tavoline e rrumbullaket mbi te ardhmen”

Tryezë e rrumbullakët për të Ardhmen është një ekspozitë kuruar nga Elian Stefa, i cili…

Continue Reading →

Qyteti im pa biletë – Korcë
Permalink

Qyteti im pa biletë – Korcë

Sot ne qytetin e Korces u organizua aktiviteti “Qyteti im pa bilete” , nje nisme…

Continue Reading →

Ekspozita” Raise Your voice through Multimedia”
Permalink

Ekspozita” Raise Your voice through Multimedia”

Këtë vit MAP përfundoi konkursin e gazetarisë si asnjëherë tjetër, duke organizuar një ekspozitë ku…

Continue Reading →

Strategjia e Rinise ne Qytetin e Lezhes!
Permalink
Strategjia e Rinise ne qytetin e Shkodres!
Permalink
Trajnimi i Fundit per MAP 3 me , Blendi Salaj!
Permalink
Strategjia e Rinise mberrin ne qytetin e Korces!
Permalink
Strategjia e Rinise mberrin ne Elbasan!
Permalink