Aplikoni në Platformën Multimediale të Aktivizmit 2017
Permalink
Featured

Aplikoni në Platformën Multimediale të Aktivizmit 2017

Platforma Multimediale e Aktivizmit (PMA) është nismë e Lëvizjes MJAFT!, e mbështetur nga Lëviz Albania…

Continue Reading →

Free Hugs nga Nexhibe Kapri
Permalink
Ndertimet tek parku i Liqenit nga Klodian Taramani
Permalink
Rritja e rolit të gruas në shoqëri nga Fitore Dida
Permalink

Rritja e rolit të gruas në shoqëri nga Fitore Dida

E lindur në një shoqëri ku dominon figura e mashkullit dhe e rritur nën urdhrin…

Continue Reading →

Tezat e provimeve në universitet nga Sindorela Salaj
Permalink

Tezat e provimeve në universitet nga Sindorela Salaj

Universiteti përgjithësisht përfshihet në probleme të ndryshme, të cilat e cenojnë imazhin e tij. Një…

Continue Reading →

Ardhja e flamingove në Karavasta, pelikani kacurrel drejt zhdukjes nga Kristina Millona
Permalink

Ardhja e flamingove në Karavasta, pelikani kacurrel drejt zhdukjes nga Kristina Millona

Shpesh dëgjohet të thuhet se ekziston rreziku i zhdukjes së pelikanit kacurrel  pasi  rënia e…

Continue Reading →

Kushtet në të cilat jetojnë  romët në Shqipëri nga Arsiana Durmishaj
Permalink

Kushtet në të cilat jetojnë romët në Shqipëri nga Arsiana Durmishaj

Romët në Shqipëri (të njohur edhe si ciganë, arixhinj, gabelë – të përdorura edhe në…

Continue Reading →

Selfie-holic nga Kesilda Gjoka
Permalink
Të pastrehë nga Bukurie Ozuni
Permalink

Të pastrehë nga Bukurie Ozuni

“Te pastrehet” Pertej te varferve, romeve, personave me aftesi te kufizuar, zhurmes, ndotjes dhe smogut…

Continue Reading →

“Të përjashtuarit” nga Matilda Ndoji
Permalink