Zvërneci turistik
Permalink

Zvërneci turistik

Shumë mund të kenë dëgjuar për Zvernecin e shumë të tjerë do të dëgjojnë me…

Continue Reading →

Të presësh turistë mes llaçit e pluhurit. Vlora, kantier ndërtimi në sezon
Permalink

Të presësh turistë mes llaçit e pluhurit. Vlora, kantier ndërtimi në sezon

Vlora nuk ka shpëtuar nga nga punimet në rrugë edhe në këtë sezon turistik. Ndërsa…

Continue Reading →

Ambulantët në shkolla, nxënësit në Elbasan rrezikojnë çdo ditë shëndetin
Permalink

Ambulantët në shkolla, nxënësit në Elbasan rrezikojnë çdo ditë shëndetin

Bukë me vete apo ushqime te ambulantët? Nxënësit e Elbasanit përballen çdo ditë me këtë…

Continue Reading →

Tregjet e braktisur në Shkodër, aty ku qumështi dhe ushqimet e tjera shiten në rrugë
Permalink

Tregjet e braktisur në Shkodër, aty ku qumështi dhe ushqimet e tjera shiten në rrugë

Bidonat e qumështit përtokë, frutat dhe perimet mbi tezga në qiell të hapur, djathi dhe…

Continue Reading →

Projektet për të rinjtë, Bashkia e Korcës me pikatore, pikëpyetje për zbatimin
Permalink

Projektet për të rinjtë, Bashkia e Korcës me pikatore, pikëpyetje për zbatimin

Edhe pse në fushata elektorale, të rinjtë janë grupimi kryesor që u kërkohet vota, kandidatët…

Continue Reading →

Inceneratorët i hapin rrugën importit të mbetjeve
Permalink

Inceneratorët i hapin rrugën importit të mbetjeve

Shifra e inceneratorëve marramendëse, 40 miliardë lekë Shqipëria konsiderohet si një nga shtetet që gjeneron…

Continue Reading →

GJURMË HISTORIE TË LËNA NË HARRESË
Permalink

GJURMË HISTORIE TË LËNA NË HARRESË

Mensat Social nё Shkodёr
Permalink

Mensat Social nё Shkodёr

Tё tё bashkojё vakti i ushqimit pavarёsisht dramave tё perjetuara nё jetёn e secilit qytetar…

Continue Reading →

Qentë e rrugës: Kërcënim për qytetarët
Permalink

Qentë e rrugës: Kërcënim për qytetarët

Qytetërimi i një populli duket nga dashuria që ata kanë për kafshët. Në ditët e…

Continue Reading →

Kohët po ndryshojnë
Permalink
Featured

Kohët po ndryshojnë

“Asgjë nuk ka ndryshuar, por në fakt shumë gjëra kanë ndryshuar!” Kështu iu përgjigj një…

Continue Reading →