Ndryshimi që sjell kreativiteti
Permalink

Ndryshimi që sjell kreativiteti

Prej një periudhe një vjeçare, organizata Do-lo-ri ka implementuar projektin “Creativity creates change”, të mbështetur…

Continue Reading →

Jam Burrë, jam Feminist
Permalink

Jam Burrë, jam Feminist

Më kujtohen shumë mirë kohët e adoleshencës në shkollëntime8 vjeçare, gjithmon ka qenë përballje e…

Continue Reading →

Rastësisht vullnetar!
Permalink

Rastësisht vullnetar!

                        Vullnetarizmi është konsideruar, në…

Continue Reading →

RAPORTI I TRANSPARENCES NE INSTITUCIONET PUBLIKE
Permalink

RAPORTI I TRANSPARENCES NE INSTITUCIONET PUBLIKE

Përshkrimi i projektit dhe qëllimi i tij. Freedom of Information është një iniciativë e Lëvizjes…

Continue Reading →

Censura e komenteve online nga Sindorela Salaj
Permalink

Censura e komenteve online nga Sindorela Salaj

Censura në komentet online Shoqëria njerëzore është zhvilluar në bazë të epokave të ndryshme. Dikur…

Continue Reading →

Vajza që dashuronte pianon por që e braktisi atë për violinçelin!
Permalink

Vajza që dashuronte pianon por që e braktisi atë për violinçelin!

Blerina Durmishaj është violinçelistja 26 vjeçare me origjinë nga Fieri që e shikojmë çdo të…

Continue Reading →

Soela Zani, e lindur për të qenë artiste.
Permalink
Featured

Soela Zani, e lindur për të qenë artiste.

U mirepritëm në studion e saj  dhe pse ajo u lajmërua në një kohë shumë…

Continue Reading →

Vullnetarizmi, reflektim shoqëror ndaj punës së pa paguar nga Andi Bregu
Permalink

Vullnetarizmi, reflektim shoqëror ndaj punës së pa paguar nga Andi Bregu

Individi i sotëm e ka gjithmonë e më të kufizuar kohën e tij, por kjo…

Continue Reading →

Prioritetet e Bashkisë së Tiranës!
Permalink

Prioritetet e Bashkisë së Tiranës!

Prioritetet e Bashkisë së Tiranës! Lëvizja Mjaft zhvilloi dje një takim mes oganizatave rinore, studentëve…

Continue Reading →

Dokumentari “Debati mbi Reformen e Arsimit te Larte”
Permalink