Të rinjtë nën “persekutimin e Bullizmit – Xhenson Cela
Permalink

Të rinjtë nën “persekutimin e Bullizmit – Xhenson Cela

Të rinjtë nën “persekutimin e Bullizmit. “ Ka tetë vjet që shkoj në shkollë dhe…

Continue Reading →

LGBT – ALMA DALIPI
Permalink

LGBT – ALMA DALIPI

“Kur familja ime mësoi se isha gay, më dhunuan, më hoqën nga shkolla, kur unë…

Continue Reading →

Universitetet mes shërbimit teorik dhe atij praktik – Dritan Balla
Permalink

Universitetet mes shërbimit teorik dhe atij praktik – Dritan Balla

Në ditët e sotme kualifikimi dhe studimi i mirëfilltë janë një obligim dhe kriter për…

Continue Reading →

Arsimi profesional – Romildo Kokthi
Permalink

Arsimi profesional – Romildo Kokthi

Shkollat e mesme profesionale në Shqipëri, janë njëra prej mundësive, përmes së cilave mijëra nxënës…

Continue Reading →

NGO Connetion Day/ Be the Spark of Change
Permalink

NGO Connetion Day/ Be the Spark of Change

Të nderuar, Zyra lokale e Microsoft për Shqipëri dhe Fondacioni Metamorfozis nga Maqedonia në bashkëpunim…

Continue Reading →

Pse studentёt nuk e ngrenё zёrin? – Briselda Karaj
Permalink

Pse studentёt nuk e ngrenё zёrin? – Briselda Karaj

Studentёt kanё frikё tё denoncojnё problemet qё kanё me pedagogёt dhe ёshtё e vёshtirё qё…

Continue Reading →

Punësimi Rinor – Enxhi Likaj
Permalink

Punësimi Rinor – Enxhi Likaj

Shqipëria sot po prodhon mijëra të papunë me diplomë. Papunësia rinore është dhe pjesa më…

Continue Reading →

Mos i vrisni vajzat! – Enxhi Likaj
Permalink

Mos i vrisni vajzat! – Enxhi Likaj

Lajmet tronditëse të ditëve të fundit kanë tronditur mbarë opinonin publik. “Më 25.5.2014 Nëna vret…

Continue Reading →

Aplikoni per Euroudhetim 2014!
Permalink

Aplikoni per Euroudhetim 2014!

Lëvizja MJAFT! në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane hap sot konkursin për projektin “UDHËTIM NË EVROPË…

Continue Reading →

Ditë-netët tona prej dy vitesh në rrugë – Entila Cuka
Permalink

Ditë-netët tona prej dy vitesh në rrugë – Entila Cuka

Pranë kazanëve të plehrave dhe shumë pranë ndërtesave private në Sanatorium kanë ndërtuar strehën e…

Continue Reading →