Transporti Publik në Vlorë
Permalink
Tregje në Mjerim
Permalink
Prezantimi i studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve të pushtetit ekzekutiv në rajon dhe në Shqipëri”
Permalink

Prezantimi i studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve të pushtetit ekzekutiv në rajon dhe në Shqipëri”

Më 30 Mars 2017, Lëvizja Mjaft! prezantoi raportin e studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve…

Continue Reading →

Udhetim ne Evrope 2016 – APLIKONI TANI!
Permalink

Udhetim ne Evrope 2016 – APLIKONI TANI!

Lëvizja MJAFT! në bashkëpunim me Robert Bosch Foundation dhe Balkan Trust for Democracy hap konkursin…

Continue Reading →

“Summer Camp 2016 – European Youth for Peace:  Creating a United Tomorrow”
Permalink

“Summer Camp 2016 – European Youth for Peace: Creating a United Tomorrow”

KAMP VEROR NE GJERMANI 2016 NE BASHKEPUNIM ME ORGANIZATA PARTNERE NGA SHQIPERIA, BOSNIA-HERCEGOVINA, KROACIA, MALI…

Continue Reading →

Selfie-holic nga Kesilda Gjoka
Permalink
Kontrata Sociale 2015 , Të rinjtë paraqesin kërkesat e tyre.
Permalink

Kontrata Sociale 2015 , Të rinjtë paraqesin kërkesat e tyre.

Me 10 qershor 2015 Lëvizja Mjaft në bashkëpunim me CRCA dhe Lidershipin e të rinjve…

Continue Reading →

1 Maj 2015 !
Permalink

1 Maj 2015 !

Në kuadër të 1 Majit,  Ditës së Punëtorëve , studentat e MAP kanë realizuar foto…

Continue Reading →

Vajza që dashuronte pianon por që e braktisi atë për violinçelin!
Permalink

Vajza që dashuronte pianon por që e braktisi atë për violinçelin!

Blerina Durmishaj është violinçelistja 26 vjeçare me origjinë nga Fieri që e shikojmë çdo të…

Continue Reading →

Një street artist në MAP!
Permalink

Një street artist në MAP!

Street art është një prej formave më bashkëkohore te artit. Artistë të ndryshëm, të lodhur…

Continue Reading →

  • 1
  • 2