Trajnimet e MAP : Shkrim dhe Graphic Design
Permalink

Trajnimet e MAP : Shkrim dhe Graphic Design

Kanë nisur prej dy javesh trajnimet e  Multimedia Activism Platform për vitin 2015! Javën e…

Continue Reading →

Dita Nderkombetare e Gruas!
Permalink

Dita Nderkombetare e Gruas!

Me datë 8 Mars 2015 MAP organizoi një aktivitet me rastin e Ditës Ndërkombëtare të…

Continue Reading →

Gjumë të ëmbël ! nga Arlind Cara
Permalink

Gjumë të ëmbël ! nga Arlind Cara

Hë mor Nisha, mirë gjumi ? Vazhdoni, vazhdoni. Na falni se ju prishëm gjumin. Keni…

Continue Reading →

“Iniciativa Studentore kundër Korrupsionit në Universitetet Publike- Takim ne Vlore me studente
Permalink

“Iniciativa Studentore kundër Korrupsionit në Universitetet Publike- Takim ne Vlore me studente

“Iniciativa Studentore kundër Korrupsionit në Universitetet Publike”, ndjekur nga Lëvizja Mjaft! dhe financuar nga Ambasada…

Continue Reading →

Ne ndihme te zonave te permbytura
Permalink

Ne ndihme te zonave te permbytura

Gjate ketyre diteve te fundit te gjithe kemi mundur te ndjekim zhvillimin e ngjarjeve te…

Continue Reading →

Qyteti im pa biletë – Korcë
Permalink

Qyteti im pa biletë – Korcë

Sot ne qytetin e Korces u organizua aktiviteti “Qyteti im pa bilete” , nje nisme…

Continue Reading →

  • 1
  • 2