Fabrika e Ndotjes
Permalink
Turizmi i ndotur i Vlorës
Permalink
Shtëpi në degradim
Permalink

Shtëpi në degradim

Studentët nga qyteti i Korçës na sjellin në vëmendje problemin e shkatërrimit të shtëpive karakteristike…

Continue Reading →

Tregu i Librave te Vjdhur
Permalink
Një street artist në MAP!
Permalink

Një street artist në MAP!

Street art është një prej formave më bashkëkohore te artit. Artistë të ndryshëm, të lodhur…

Continue Reading →

Montazhi- Interviste me Arianit Gjonbalaj
Permalink

Montazhi- Interviste me Arianit Gjonbalaj

Montazhi, si koncept, për publikun shqiptar mbart një farë energji enegative. Mendimet kanw logjikën e…

Continue Reading →

Orioni, njeriu i maleve dhe aktivizmit
Permalink

Orioni, njeriu i maleve dhe aktivizmit

Secili nga ne do e ëndërronte të kishte një histori të veten, ku të quhej…

Continue Reading →

Profili i një antikonformisti….Erion Kristo
Permalink
Featured

Profili i një antikonformisti….Erion Kristo

Profili i një antikonformisti Të shkosh kundër rrymës nuk është e lehtë. Mjedisi social që…

Continue Reading →

Era Rusi…ndryshe!
Permalink
Featured

Era Rusi…ndryshe!

Ne të gjithë ja njohim zërin, e pëlqejmë për këngët dhe performancat e saj në…

Continue Reading →

Bota Brenda Kater Mureve – Leonora Sinishtaj
Permalink