Share

Ekspozita “Tavoline e rrumbullaket mbi te ardhmen”

Tryezë e rrumbullakët për të Ardhmen është një ekspozitë kuruar nga Elian Stefa, i cili kërkon të lidhë debatet aktuale mbi arkitekturën, hapësirën publike, ekonominë, dhe zhvillimin e qëndrueshëm të Shqipërisë. Me një fokus në qëndrueshmërinë sociale, ekonomike, dhe të mjedisit si udhëzues kryesor drejt transformimit të politikave qeveritare: Ekspozita sjell së bashku 25 intervista nga arkitektë, ekonomistë, dhe mendimtarët vizionar, të realizuara gjatë konferencës Next Generation Shqipërisë gusht 2013. Qëllimi është të vihen në pikëpyetje skenarët e ardhshme, dhe strategjitë e ndryshme me të cilat Shqipëria do të perballet në të ardhmen. Kjo ekspozitë është bërë e mundur me iniciativën e Atelier Albania dhe mbështetjen e Qendrës Kulturore Tulla dhe MAP.