Share

Literatura e detyruar e studenteve – Marjeta Shima

2 Comments on this Post

  1. URIME MARJETA SUKSESE ME TEJ QOFTE KY NJE FILLIM I MBARE PERTY

  2. fillim i mbare gjysma e punes .por un kam bindjen qe ti sheh shum larg dhe te uroj me gjith shpirt te arrish majat

Comments are closed.