Share

Qyteti im pa biletë – Korcë

Sot ne qytetin e Korces u organizua aktiviteti “Qyteti im pa bilete” , nje nisme e te rinjve korcare, mbeshtetur dhe nga studentet e MAP , e cila kishte synim promovimin e elementeve te arkitektures, qeramikes, punimeve artizanale, tradites ushqimore dhe muzikes.
Pergjate dites ishin te hapura 5 muzete e qytetit , pa bilete per cdo vizitor.
Festa ne Korce vazhdoi dhe gjate orëve te mbremjes, nen tingujt e serenatave korcare dhe të rinjve të veshur me stilin e viteve 20′, qe kercejne nen veshtrimin e qytetareve te Korces.