Share

“Rritja e bashkëpunimit ndërmjet shoqërisë civile të Shqipërisë dhe Serbisë

Lëvizja Mjaft, Rinia në Sipërmarrjen e lirë dhe Olof Palme Center me datë 12-13 shtator organizon konferencen “Rritja e bashkëpunimit ndërmjet shoqërisë civile të Shqipërisë dhe Serbisë”.
Kjo iniciativë vjen si një qasje e re mes dy vendeve në përpjekje për konsolidimin e mëtejshëm të frymës së bashkëpunimit rajonal, si në nivelin politik, ashtu dhe në atë të shoqërisë civile.
Konferenca do të krijojë mundësinë që aktivistët e OJQ-ve nga Shqipëria dhe Serbia të mësojnë nga përvoja e njëri-tjetrit dhe së bashku të krijojnë zgjidhje për mbajtjen e një standardi europian në lidhje me shoqërinë civile.

Konferenca do te mbahet tek Salla Balshaj, ne Tirana International Hotel.

Me poshte mund te njiheni me axhenden!