Share

Shtëpi në degradim

Studentët nga qyteti i Korçës na sjellin në vëmendje problemin e shkatërrimit të shtëpive karakteristike Korçare, të cilat po bëhen burim aksidentesh dhe vendstrehim i personave që konsumojnë lëndë narkotike.

Punoi: Xhensila Mirashi, Maria Xheli, Theodhor Cicani