Aplikoni per Euroudhetim 2017

01/06/2017

Projekti “Euroudhëtim” mundeson udhetimin e 11 studenteve nga Shqiperia për te vizituar brenda 30 ditëve këdo qytet apo kryeqytet ne europen e bashkuar. Ceremonia e hapjes organizohet cdo vit në kryeqytetin europian Berlinin, mundësuar nga Fondacioni Robert Bosch dhe në bashkëpunim me Balkan Trust for Democracy.

Nese jeni studente ne universitet atehere aplikoni. Mund te vizitoni faqen www.euroudhetim.org ose te na shkruani ne adresen info@mjaft.org

Bashkangjitur jane dokumentat sqarues per aplikim.