Platforma Multimediale e Aktivizmit në Korçë

07/02/2018

Aktivizmi fillon duke ngritur zërin për problematikat që na shqetësojnë. Të rinjt/rejat e qyteti të Korçës po punojnë në kujdesin e tranjerve të MAP-it për temat e përzgjedhura, ku do të përkthehen në shkrime dhe video.